dokaldnie o vip party w 07 mi chodzi,musze sie pojawic bo na maxa ciekaw jestem jak sobie poradzi Noisia na tak "łamiesz 4pkt regulaminu" naglosnieniu...
Hmmmmm a czemu na polskim forum bb ani mruu mruu o breakspollu?????????? szejm on ju niga!!!!! ps. Bylo vptke, tak nawiasem moowiac... Hyper live + Liroy na micku.... oh ah
Hehehe no tak. Co tu dużo mówić ... Fabrick mnie maxymalnie zaskoczyl. Spodziewałam sie bandy buraków ( tak jak rok wcześniej ) i tłumów. A tu masa fachowych ludzi przestrzeń metr na metr żeby poruszyć pupką:]]] yeeeeah! Trudno okrzesać ten ogrom muzy.. Na 3 flor nawet nie dotarłam. Hyper dał po pupie strasznie-zwariowałam, perkusja gitarka 2 wokale w tym Booooski Liroy (prodigy) na micku ... o jaaaaa... tłum poruszał sie jak wielki wielokolorowy żelek. Potem rozdanie nagród- dla mnie najmniej interesujący moment biby: pstryk hura lalala i tyle. Załapałam sie jeszcze na Kraftiego , Lady Waks, Freestylersoow ( czytli Matt Canora- ktoory zagrał płyty z Prozaka + Herbala tydzien wczesniej- buuuuu!!!), Baobinga ( ZAJEBISTCI BYLI!!! jungla i bb w jednym heheh- to co Kasia lubi najbardziej ), Breakfastas vs ctrl z (OH! ) Tayo -slyszalam koncoowke seta hehe ktoorego bas poruszał schodami Dobre uczucie pod stopami, wszystko sie ruszaaaa...Naptow i Mj Cole- ktoorych juz prawie nie okrzesywalam. Biba massywna, kolo 3 zdecydowalam sie na zatyczki do uszu- mimo to sound zostal mi w uszach jeszcze przez kolejne 3 dni. Potem jakis jazdowicz Vlad... i angielskie śniadanie w piekarni obok z latajacym Jimmym B. hehehe ( zresztom on tez targał jakąs nagrodę za stronkę nuskoolbreaks ). Calej reszt bądź nie widzilam bądź ...nie pamiętam:]. Doozo sie działo, opowiesci na uszko;] heheh Buzzzzzzzzzzzz