Pytanie moze glupie ale skad i jaki czas temu pojawiło sie Wasze zainteresowanie Break beatem?Nie wiem moze gdzie uslyszeliscie pierwszy raz breaki albo kto Was zapoznal z ta muzyka...
sama sie zapoznalam z breakami. po prostu odkrylam je w pewnym momencie, wglebiajac sie w elektronike. od tamtej pory polamance sa u mnie na pierwszym miejscu i chyba nigdy mi sie nie znudza, wlasnie tej muzyki szukalam przez cale swoje dotychczasowe zycie. pierwsza stycznosc to set na probe z Breaks.pl, sciagnelam, zeby zobaczyc, z czym to sie je i wsiaklam. potem to juz samo polecialo... to byla milosc od pierwszego uslyszenia ; )
pieknie powiedziane... u mnie tez to jakos samo przyszlo w miare poznawania elektroniki... przyszlo i jakos nie odchodzi... choc nie mozna powiedziec ze kazda plyta rozklada mnie na lopatki to i tak nadal lubie...
mnie zaraził zajawką na brejki kilka lat temu niejaki Mikro,kupiłem od niego jakieś wczesne nu skule głównie z wytwórni botchit &scarper i tak sie zaczeło.teraz preferuje bardziej electro/funky breaks tech-funk.
No w sumie mnie tez jakis czas temu zajawil na ta muze pewien osobnik zwany Vanatoskim.Tak sie zaczelo i trwa do dzisiaj i pewnie nigdy nie przestanie;)