Ja sie jaram oldshool'owym hiphopem takim jak: PeteRock, GangStarr, RJD2 etc. no i oczywiście naszych przechujem z Łodzi lubie tez NuJazz (szczegolnie ten z bitami) oraz w ramach rozluźnienia Reggae...to chyba tyle... Pozdro
_________________ Świadectwem tego, że czas liczą w zylach jest stres
A ja mam Jazz w Wolnych Chwilach...
O.S.T.R.
Od zawsze słuchało cię tego co w domu było puszczane... od reggae, duby, rzadziej jungle, stary polki hh(kaliber ) Prodigy ( nie sklasyfikuję bo nie umię)... a teraz chyba logiczne skoro piszę na tym forum:p
blues electro reggae hardcore w każdej postaci stary rock hh z lat 90 a takze troche polskiego jak ostry fisz kaliber... praktycznie wszystko co dobre ;]
potrafie znalesc cos interesujacego w kazdym rodzaju muzyki...
ale moja dusza sa bezkonkurencyjne dramy i breaki
_________________ Od parunastu lat naukowców zadziwiała obecność receptorów THC w naszych mózgach. Czemu ewolucja lub Bóg miałyby tam lokować te złożone białkowo-wodorowęglowe twory? Czy tylko po to, byśmy mogli się skuć zielonym za 30 złotych?
Acid House, Techno House oraz Hip House lata 80-95, stary dobry old school czyli hip-hop od początku do hmmm 95 później już mnie tak nie elektryzował. Oczywiście Drumy i Bassy czasy ostre i szybkie hyhyhy to znaczy, kiedy zasłuchiwałem się w dnb to było szybko i mocno ufff, że ja to wytrzymałem. Oczywiście lubię bardzo electro - takie żeby można było sobie troszkie powyginać, funky funky też bardzo lubię, jamajca style też jest gicior. Z PL najbardziej to lubie Kazia i KULT a z czarnych naszych białasów to stare K44 i WYP3 no i PmCool LEE.
PEACE
Moim muzycznym guru jest The Prodigy, od nich zaczęła sie moja fascynacja muzyką elektroniczną. A poza tym uwielbiam tribale, hardgroove... z dejotów: Boriqua Tribez, Ben Sims, Hardy Hard, Axel Karakasis itd, wszystko zależy od nastroju
electro brudy, electro clash, dubstep, spoza elektroniki reggae dub... choc jestem otwarta na kazda muzyke, byleby byla dobra. ale i tak polamance beda numero uno przez dlugi, dlugi czas : )