Tak jak w temacie, a propos sylwestra, która właśnie był, chcialem spytac czego najchetniej sluchacie na kacu? Ja dzisiaj wracajac z domowki odplynalem w dzwiekach Alex'a Smoke, który robi takie zajebiste minimalo-coś. Lubie tez wszystkie chilloutowe kawalki choc solidny funk tez robi dobrze. A wy?
ja roznie jesli impreza byla mocna to albo siedze w ciszy ;p albo miazdze sie hardstyle`m albo slucham dzwiekow takich jakie byly na imprezce :D a jesli impreza byla slabsza to albo klimat podobny w domku muzycznie robie albo hs:D
roznie to bywa.:D
pozdrro:):*
_________________ >>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<
...pomimo mojej milosci do takich leniwych gatunkow jak nujazzik, trip-hop, click, soul czy tez mniej imprezowy funk stwierdzam ze chillout rzadzi...takie telepopmusic, mum lub luomo a z polakow smolik...chociaz niektorzy z moich znajomych po dobrej klepie to w deliry troszku popadaja
na kacu wchodzi mi wszystko, za to, jak lekko zaszumi mi w glowie, to dobrze robi mi dubstep i inne klimatowe brzmienia pokroju Massive Attack! wtedy odlatuje ; )