Wysłany: 2006-06-16, 11:27 ===> LENISTWO <===
Witam.
Mam małe, nieskomplikowane pytanko do przeważającej większości użytkowników tego forum:
Czy jesteś osobą kreatywną, potrafiącą dać coś z siebie, zadać sobie troszeczkę "trudu" i chcesz aktywnie uczestniczyć w tworzeniu tego forum????
Czy może typem błogiego lenia ( w przyrodzie taki osobnik nosi nazwę pasożyta ) i Twoje funkcje życiowe ograniczają się do klikania na link i zassysania muzy????
Niech każdy odpowie sobie na to pytanie, a jeśli dozna w końcu jakiegoś "olśnienia" to właśnie taką rolę ma spełniać ten temat
Ehh ja mam jedno zasadnicze pytanie... czy ktoś wogóle żyje na tym forum? 0 postów (prócz mp3), 0 tematów 0 życia Czekam na opinie odnośnie setów bo tylko Admin jak narazie mi odpisał;P Ludzie to jest forum wiec jakas wymiana zdań powinna zaistnieć... no chyba ze jestem jedyną osobą mającą taką opinie na ten temat [/scroll]
Wysłany: 2006-07-28, 18:56
Wszystko się zgadza proszę Pana, ale ten temat zaistniał już TUTAJ i jak narazie lekarstwa na to "ne ma". Dla 90% zarejestrowanych użytkowników na tym forum napisanie jakiegoś posta to zbyt duży wysiłek
Jeśli chodzi o komentarze do setów to ja już dawno przestałem się udzić, że ktoś, coś napisze... chociaż szczerze mówiąc to sam rzadko to robię ale w moim przypadku wynika to niestety z cholernego braku czasu na słuchanie ukochanych dźwięków i wolę raczej starą szkołę ( jump up, jungle itp.) niż te nowoczesne "śruby"
Dobrze jednak, że w końcu pojawił się ktoś nowy, kto ma zapał i chce rozwijać to forum
Oby tak dalej
No niestety jest tak jak jest :p
ale w najbliszym czasie moze uda sie to zmienic bo czekam na serwer nowy (zeby nie było zwisów) i po przeniesieniu forum mysle załozyc blokade na dział z nuta np od 15-czy 20 postów.
Wiec moze to zmobilizuje troszke ludzi do pisania...
ja tu poczatkujaca co prawda ale staram sie udzielac troche bo malo czasu mam ale znajde wieksza chwile to zlustruje 4um dokladnie :)
a nutka powinna byc dostepna od pewnej ilosci postow tak jak na innych forach gdzie sie udzielam zeby wyeliminowac zwyklych ssaczy hehe:D:D:D ale tu chyba inwazji niema
pozdrro:):*
_________________ >>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<
Wydaje mi sie, ze jesli ludzie by nie sępili swych wiadomosci, informacji zwiazanych z klubowa polamana muzyka, to bylo by o wiele ciekawiej, wiecej ludzi dzielilo by sie muzyka, klipami video, a jak wiemy z wielkich historycznych imprez w naszym kraju, sa takowe nagrania, tylko dlaczego ludzie ich nie rozdaja? Byc moze sprawia im to wieksza przyjemnosc ogladania/sluchania, gdy maja swiadomosc, iz tylko kilka osob posiada dane egzemplarze. Nie sądzicie, ze to poprawiloby sytuacji miedzy ludzmi i nie zblizylo do siebie dzieki muzyce, gdyby kazdy by cos od siebie interesujacego dodawal i puszczał w eter? Przykladem moga byc nagrania video z imprez w Hali Sportowej, jestem pewny w 100%, ze ktos musi miec to na chacie, a zarazem wiele osob zapewne chcialoby to zobaczyc po raz pierwszy, badz przypomniec sobie jak to bylo.
_________________ whack mc, if u gonna be, in my way take a holiday!!
hmm jezeli o mnie chodzi to od jakiegos czasu staram sie, pracuje nad soba zeby nie byc juz takim leniem jak kiedys, jednak czasami dopada mnie takie pytanie CO2ROBIĆ?