Żyjemy w świecie konsumentów a nie w świecie ludzi aktywnych.
To znaczy iaktywność konsumentó zaznacza sie w tym miejscu co nie trzeba.
Spróbuje więć coś od siebie dać choć od razu mówie że nie
jstem znawcą tej muzyki.
Niech admin podniesie blokadę do 50-ciu postów minimum!!!Owszem,można ściągać sety,po to przecież jest download,ale jak TYLKO TO jest powodem rejestrowania się,to poprostu brak mi słów :(Ja staram się pisać,kiedy mi czas pozwoli-chociaż i tak nie mam go dużo.
Wiem wiem nie jestem tutaj częstym bywalcem jednak ośmiele sie wyrazić swoje zdanie na ten temat breaks.pl też niestety nie błyszczy ilością postów. Jenak mi osobiście taki stan nie przeszkadza.Pisze sie mało ale na temat. Moze wielu z Was sie ze mną nie zgodzi ale w moim przypadku jest to przejaw urazu po tym co widzialem swego czasu na drumandbass.pl Owszem mieli o wiele wiecej użytkowników ale to była istna samowolka! Pisali już o takich pierdołach ze sie czytać nawet nie chciało. Później przeklinali i wyzywali sie wzajemnie obarczając sie o bzdury ktore popisali! Monotonia tematów była wręcz nie do zniesienia. Moim zdaniem nie liczy sie ilosc postów lecz ich zawartość i przesłanie. Ludzie czytają ale niekoniecznie chcą wyrazac swoje zdanie. Być moze jest to własnie kwestia ostrożności którą rownież i ja sie kieruje Na forum breaks.pl pierwszym załorzeniem było własnie nie dopuszczenie do stanu jaki doprowadzili admini forum drumandbass.pl i taki stan będzie utrzymywany
Ja terz jestem nowy (nie mylić z młodym,33 wiosny zobowiązują) jak najbardziej jestem za ładowaniem w download zaraz po zalogowaniu.lecz jak ograniczymy się tylko do targania nutek to faktycznie robi sie słabo i leniwie,jak w mexico ok.12:35 .tak nawiasem() witam wszystkich,i pozdrawiam.mam tylko nadzieję że odkurzycie klawiatury. I zacznijmy się w końcu dzielić wiedzą. Mam kilka pytań lecz poczekam na wzmorzoną aktywność.