Swego czasu dla kazdego byly dobre no moze prawie kazdego, by kogos nie urazic hehe, bynajmniej kilka lat temu sam przeprowadzalem testy tego rodzaju trunkow i moze dlatego moj organizm nie toleruje teraz alkocholu
Naaaajpierw : MORE FIRE! Then: Smaszt Plaszt Betonowe Buty
Ty przesadziłaś chyba z tym MORE FIRE! i z tym smaszt plaszt bo teraz mnie tu chcą ppodpalić, jestem chyba w nagrzewającym się piekarniku, wszystkie zegary na pulpicie sterowniczym gwałtownie rosną. Uchylcie chociarz lufcik!!!! Ciepłość czuje
Rok temu piłem niemiecką sangrie litrami, ceny kształtowały się od 1 - 1.50 euro
_________________ "Ja częscią tej siły która wiecznie zła pragnąc wiecznie dobro czyni..."
Etap spozywania jabcoków mam już za sobą.
Piłem je jak miałem te 16 lat.
W sumie za dobre je nigdy nie miałęm ale za tanie zpewnością .
W sytuacji kiedy skonfrontujemy cene jabola z ceną brandy to jednak niską cene jabolka widać aż nazbyt wyraźnie.
łeeee teraz to juz mam obrzydzenie do tanich win kiedys jak czlowiek był młody i piekny to sie pilo teraz jest juz tylko piekny i zdrowie nie pozwala na winiacza tym bardziej ze smaki sie zmieniły
racja.....smaki wyraźnie się zmieniły.....kiedyś to UŚMIECH TRAKTORZYSTY można bylo zajebac z kubelka w gronie.....albo COMMANDOS'A......mmmmm....to byly czasy....teraz to sam zapach wywołuje nudności.....złoty paw.....no chyba że 50/50 z cola to wejdzie