31 Grudzień już za niedługo Szykuje się coś grubego gdzieś z pod szyldu połamanego beatu ? Ruszył bym gdzieś w Polskę, może jakieś małe spotkanie z tego forum ?
after to robimy 03.01.09 w w-wie ... dokładne info jakoś pewnie na dniach wrzucimy ... także wszystkich - tych z lasów i z gór i z jezior i z innych miejsc zapraszam serdecznie
czy ktos wie, co dzieje sie w Rentgenie na Sylwestra? ogolnie chodzi mi o jakis fajny, niekoniecznie polamany klimat w Krakowie, bo nastapila zmiana planow i chyba jednak spedze ostatni dzien roku w Carycy, a dobrze byloby wiedziec, czy nie ma jakiejs fajniejszej opcji do wyboru...
Panie i panowie by zero9 był lepszy niż ten stary. Dużo EP-ek i by UK się dopytywał o artystów którzy odwiedzają tą stonkę. Po za tym dużo zdrowia pomarańczy niech wam wymażony partner na stole nag* tańczy dużo kasy i kiełbasy ...
Ja tez wam zycze wszystkiego naj, a najbardziej smiechu i jeszcze raz smiechu, bo ja lubie sie smiac no i duzo i wiecej jeszcze wypasnych imprez ....ja szalalam z trojką dzieci hihi
_________________ Szaleństwo za deckami w głowie mam:)