Ostatnio zauważyłem że nastąpił straszny popyt na seriale amerykańskie. Lost, Prison Break, Heroes itp. Mi najbardziej siadł Prison Break chociarz odkąd emitują go na polsacie zrobił się troche przereklamowany. Heroes jest też bardzo fajny a o Lost nie muszę chyba mówić bo każdy coś napewno słyszał. Co Wy myślicie ogólnie o serialach itd.?
Może napisze mój ulubiony tekst z Prison Break, powiedział to Abruzzi kiedy go złapali i kazali klęknąć na ziemi.
"Klękam tylko przed Bogiem a tutaj go nie widze"
_________________ "Ja częscią tej siły która wiecznie zła pragnąc wiecznie dobro czyni..."
Prison Break jest (o ile się nie mylę) w niedziele o 20.00 a wtedy zazwyczaj gdzieś pożytkuje resztki weekendu więc oglądanie odpada a (chyba) szkoda, bo słyszałem wiele pozytywnych opinii na temat tegoż serialu.
SERIAL spoko sprawa, ale mnie takie rzeczy wciągają a potem muszę widzieć każdy odcinek i jak mam mieć później dylematy - czy iść spotkać się ze znajomymi, czy oglądać serial - Nie dziękuje... chociaż z miłą chęcią uzależniłbym się od serialu wszechczasów czyli
miasteczka twin peaks
P.s - Współczuje tym którzy oglądają MODĘ NA SUKCES(serial na całe życie)!
no z amerykanskich to bardzo lubie Desperate Housewives (Gotowe na wszystko) hehe no i od niedawna wlansie Prison Break:) niewiem co jeszcze bo niepamietam ...aaa no Gilmore Girls haha ale to od dawna:D polskich wiecej ogladam
pozdrro:):*
_________________ >>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<
Właśnie oglądam Stargate SG-1 [10x20] Unending
Z StarGate jestem od pierwszego kinowego filmu, 10 sezonów SG-1 , 3 sezony StarGate Atlantis, oraz BattleStar Galatica 3 sezony
Żadnego odcinka nie odpuściłem - i mi z tym dobrze
Prison break to serial na poziomie.Zacząłem go ogladac gdy jeszcze w polsce mało osób o nim słyszało.Teraz mnie za przeproszeniem troche wku**** szum i zamieszanie jakie powstalo gdy pb wszedl na antene polsatu.
fajna jest jesio rodzina soprano i My name is Earl
Wysłany: 2007-04-15, 21:41
na wspolnej
Prison break nie ogladalem nigdy. Albo z powodu praku kanalu, na ktorym idzie film albo z powodu nie wiem jakiego .
Przypominam-mieszkam w Krakowie zeby nie bylo.
_________________ Music is the most subjective art in the world.