Nu Skool Breaks on
Strona Główna
 Strona Główna  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Rejestracja  Zaloguj  Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Połamani (czyli brejk dosłowny)
Autor Wiadomość
Uk 
Pieknie rosnie...

Wysłany: 2007-11-28, 08:27   Połamani (czyli brejk dosłowny)

Siema! Off to off!
Mieliście kiedyś coś złamanego? :przestraszony:
Odcięło wam palec, zmiażdżyło jakąś kończynę? :przestraszony:
Braliście udział w wypadku, którego cudem uniknęliście(albo nie) :oczami: ?
Przeprowadzono na was zabieg? :zdziwko:

Ja na szczęście nic(jak na razie) nie miałem złamanego, wyrostka robaczkowego też mi nie wycinali, ale za to miałem usuwany 3 migdałek( takie coś co się znajduje z tyłu nosa wewnątrz naszych głów). Ponoć zamykał mi jedną z dziurek do nosa(!)(a jak wiemy do "życia" potrzebne są dwie :hyhy: ) i lekarz rodzinny orzekł , że musi zostać usunięty(!) Wtedy dla 9 latka to było jak wyrok! Sam zabieg polegał na tym, że jeden lekarz trzymał mnie, żebym się nie wyrywał a drugi narzędziem o wyglądzie zalotki(takie coś czym dziewczyny podkręcają/-ały sobie rzęsy), ale troszkę większym wyrywał tego migdałka. :kwasny: Dużo krwi, płaczu i pretensji. Dobrze, że wcześniej dostałem "Głupiego Jasia", ale chyba w zbyt małej dawce. :luka:
:cwaniak:
PozdroXXxx!
InFRAbacK in my HEad!

Codename 
Nabiera Koloru..

Wysłany: 2007-11-28, 13:32   

nigdy nie stalo mi sie nic powazniejszego, zero operacji, nie mialam nawet skreconej kostki (odpukac), jestem widocznie niezniszczalna ; ) a tak na serio to jedyna pewna operacja, ktora mnie czeka to laserowa korekta wady wzroku, ale to dopiero za jakis czas... i soczewki kontaktowe pojda sie kochac

ShimmyShimmyYa 
Blady...

Wysłany: 2007-11-28, 18:23   

Zlamany bark na desce...gips <skorupa> od pasa do brody....lol szimi aka. wojownicze zoolwie ninja

RASTAFRAKCJA 
Mod

Wysłany: 2007-11-29, 00:01   

3xcombo tj 2 kosteczki i kosc udowa,czysty freestyle hehe ale tera to mi nuszki do polamanego bitu to chodza :P

Uk 
Pieknie rosnie...

Wysłany: 2007-12-01, 11:18   

Hehehe to jak pojedziemy na ten snowboard to będzie o czym pisać ;)

piontal 
Blady...

Wysłany: 2007-12-07, 18:20   

ciekawy temat hehehe.... ja tam zlamanego nic nie mialem ale za to przeszedlem 8 godzinna operacje i.... zyje nadal :D glupi jas oczywiscie byl... spoko rzecz nawet, choc nie wiem gdzie oprocz szpitala mozna to dastac... ale nic nie przebije zastrzykow przeciwbolowych z morfiny... to jest dopiero bajer :rotfl:

Matthew 
Blady...

Wysłany: 2008-01-12, 23:41   

Hmm,trochę to dziwne ale wiele już miałem wypadków i zawsze udało mi się uniknąć bone brejka :] :]

zeton 
Bezbarwny...

Wysłany: 2008-02-16, 08:22   

2 razy złamana ręka i raz palec. A oprócz tego prawie pęknięta śledziona ( na rowerze), ale na szczęście nie pękła :P

Odpowiedz do tematu