Pomyślałem o stworzeniu tego TOPICu z prostego powodu, który widać za oknem i OGÓLNIE.
Piszcie cokolwiek na co mielibyście ochotę ponarzekać.
Pogoda do dupy, brak kasy, 0gólnie... shit.
Oczywiście nie chodzi o to, żeby stać się SMĘTEM czy podobnym zamulaczem, ale ZDROWO jest sobie tak ponarzekać od czasu - do czasu...... a żeby na imprezę iść odsmęconym w dobrym humorze pozostawiając smęty np. TU
kasy nima przez post moze zaoszczedze cos ale watpie bo... imprez troche za duzo a funduszy na nie brak
2 poprawki albo i 3 examow...i znow zajecia na uczelni = ciagly brak snu
pogoda dupna....zimno Qrwa!!!
i znow brak kasy !!!!
pozdrro:):*
_________________ >>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<
Przeczytaliśmy niedawno artykuł w MIEŚCIE KOBIET(taka gazetka darmowa ukazująca się w knajpkach co dwa miesiące teraz na okładkach jest M. Sadowska) na temat bezsenności i o dziwo od dwóch dni mam wrażenie, że na nią zapadam. Kłade się spać i .... NIC! Szlag mnie trafia .... leże 5, 10, 15....30min. !!! i [glow=red]nic[/glow].... Po czym nagle zasypiam.
Wkurw!ająca sprawa!
P.S - Nie czytajcie artykułów na temat bezsenności, bo na nią zapadniecie
Uk, ja mam to samo ...mimo ze sie klade o godzinie 3 czy 4 (jak to zwykle bywa) z mocnym postanowieniem snu to nic z tego nie wychodzi i zwykle dopiero miedzy 5 a 6 zasypiam jak juz tramy za3naja jezdzic lol...i tak jest co dzien...:|
moze za dlugo spie ? eee no ale coz..nocny tryb zycia hahah to sie nazywa xD:D:D gorzej jak rano exam albo zajecia ...ale damy rade jakos...
choc szlak moze czlowieka trafic!!! gdy chce sie zasnac a tu dupa.:|
pozdrro:):*
_________________ >>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<
pomyslcie o jakims naturalnyym srodku nasennym powinno pomoc
Proste po takim środku nasennym to potrafię nawet zasnąć jak KOŃ ( na stojąco)
Ale, ale ..... zawsze po baku mam następnego dnia jakieś takie dziwne myśli i ogólnie samopoczucie spada do poziomu płyt chodnikowych - no może, że rano znów pufpuf dmuch dmuch no i wiadomo...
Czysty naturalny SEN(odpoczynek) ....nie no - dziś spało się super
p.s - a poza tym szkoda baku i fazy, żeby trawić ją podczas snu.