Wysłany: 2007-07-06, 22:25 DO ROOOOOOboty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Halo! HAlo!! Fcuk(to nie przleństwo) HALO!!!???
Zapytanie kolejne po zBlAzOwANiU..
Dobra... Może zbyt osobiste. Kilku się nie odważy (bo ile waży- jarzy?), bo tak bywa. Co sądzicie co porabiacie - jak dorabiacie, żeby móc przeżyć, żeby móc się bawić, bo wiadomo, że rodzice nie zawsze dołożą , że trzeba ciułać (no... zależy ile się ma lat ) by iść na imprezkę i gdziekolwiek. Co robicie jak żyjecie, jak dorabiacie - wiadomo, że to nie zawód waszego życia,
Ja między czasie wakacyjnym zarabiam pracuje w ogrodach Tworzę je od podstaw...
Ostra sprawa (ale nie nawidzę układania kostki brukowej!!! )
Ja pracuje w dziale consultingu w agencji rządowej siedzę w biurze, czasami pracuje w terenie, nie jest źle ale mogli by placic więcej w związku z tym kończe studia i szukam pracy w UK za 2 lata chyba, że w Polsce znajdę lepiej płatne zajęcie.
Ja pracuje w dziale consultingu w agencji rządowej siedzę w biurze, czasami pracuje w terenie, nie jest źle ale mogli by placic więcej w związku z tym kończe studia i szukam pracy w UK za 2 lata chyba, że w Polsce znajdę lepiej płatne zajęcie.
Pożyjemy zobaczymy - nóż widelec się coś może zmieni. Też uważam, ze nie jest najgorzej, ale ... mogłoby być lepiej!
ja tam więzienie buduje ;p najnowocześniejsze w polsce dla informacji zakład penitencjarny półotwarty w Opolu Lubelskim, planowane otwarcie na marzec 2009 ktoś chce specjalną cele z jackuzzi sauną piszcie da sie zrobić ewentualnie mape rozkminie w razie jakby ktoś chciał sie pobawić w majkela skotfilda
_________________ drum n bass! nie trzeszczy dla leszczy xD
ja tam więzienie buduje ;p najnowocześniejsze w polsce dla informacji zakład penitencjarny półotwarty w Opolu Lubelskim, planowane otwarcie na marzec 2009 ktoś chce specjalną cele z jackuzzi sauną piszcie da sie zrobić ewentualnie mape rozkminie w razie jakby ktoś chciał sie pobawić w majkela skotfilda
O shit gruuubo- jak na filmach Budować więzienie - cholera! Przybywaj do KRK na brejki to z chęcią pogadam o budownictwie - kurcza GruuUUbo....hehe
proponuje śmietan żebyś sobie wytatuawał mapę na ciele i będzie całkiem jak prison break:D
Apotem wyskoczysz na jakiś brejkach, rozerwiesz w szale brejkowego uniesienia swą koszulę i wszyscy zobaczymi plany wytatułowane da TWWYM ciele. Hehehe
Po co nam tatuaż ???..........proponuje Skaryfikacje
Sprzedaje telefony Nowe, używane, sprawne i zjebane W komisie siedze i większą część dnia spędzam na necie albo nad psp. No i jeszcze musze tolerować jednego świra co to sobie stoisko naprzeciwko mnie rozstawił