no wszystko jest supa tylko ten pan cagram ciagle narzeka a nie wiem na co przeciez trzeba z postepem isc a nie stac w miejscu bo pewnego ranka obudzisz sie rano i okaze sie ze wszyscy juz poszli a ty dalej w miejscu stoisz
[shadow=orange][/shadow]Diss - obraźliwy atak słowny kierowany w konkretną postać/artystę,Dobry diss polega na wytknięciu negatywnych cech przeciwnika, naśladowaniu jego stylu lub na przekształcaniu fragmentów jego twórczości w sposób obnażający ich słabości,przy czym według przyjętych kanonów nie należy przy jego pomocy obrażać rodziny ani partnerki osoby, której dotyczy diss
Wysłany: 2007-04-13, 20:50
a ja to bym chcial zeby jak chce jakis kawalek co uslyszalem i mi sie podoba...zeby sie pojawial tu na forum przygotowany do sciagniecia
#Jedna rzecz mnie denerwuje: Avatar trzeba zaladowac z linka a nie z komputera...
Nie no i tak dzieki temu forum zaczynam odkrywac nowe kawalki. Nie tylko to pendulum, andyc, high contrast, freestylers, amon tobin i takie tam. Dowiedzialem sie tez o polskiej scenie.Ucieszylo mnie to, ze tez mamy przedstawicieli z Krakowa (wiedzialem, ze sa, ale nie znalem ich kawalkow:P ).
_________________ Music is the most subjective art in the world.