Zarejestrowałem się na forum (znalazłem je przez wyszukiwarkę ), żeby obadać jakieś sety, ponieważ ostatnio zainteresowałem się breakbeatem, a tu zonk - wymagana ilość postów! Jestem w kropce, bo w temacie nie mam nic do powiedzenia.
Może ktoś mógłby polecić mi jakieś pojedyncze, wg niego wartościowe sety lub wykonawców na PM?
_________________ Life is far too short in order to before it please.
~So, it entertain play while you can!!
------------------------------------------------------
Przypominam wszystkim iz tu jest temat dla tych ktorzy chca powylewac smutki i zale i jakie to forum jest zle bo trzeba napisac az 5 sensownych postow by uzyskac dostep do dzialu download przykro mi ze jestesmy tak okrutni i zmuszamy was do tego
Serio to naprawde smutne że musiceie zmuszać ludzi do tego aby coś od siebie dali i nie koniecznie muze bo ona nie zawsze jest wytworem własnej wyobraźni tylko sciągnięta gdzieś z p2p. w sumie to tylko moje spekulacje bo ograniczenie jakie macie co do pobierania bitów troche ogranicza i proponowałbym jakieś DEMO dla ludzi którzy chcą zapoznać się z tematem np dwa skrócone seciki. W tym klimacie jestem od niedawna i wiem że gra warta świeczki dlatego niebede się poddawał i bede pisał posty;) ale mogą znaleźć się tacy wędrowcy którzy się poddadzą. Pozytywnych wibracji
czlowieku nikogo do niczego nie zmuszamy!!! czy zmusilismy cie do rejestracji na tym forum??? czy zmusilismy cie do napisania ktoregos z postow??? nie wydaje mi sie
ireeus napisał/a
niebede się poddawał i bede pisał posty;)
nie poddaj sie zostaly ci jeszcze 3 do napisania aby miec wszedzie dostep moze ci sie uda
no w zasadzie to wy zmuszacie do pisania postów bo ludzie oczekują ,że sciągną muze bez pisania czegokolwiek ja niemam nic przeciwko ograniczaniu i wiem że dzięki temu rozwija się forum ale dla przyciągnięcia uwagi szerszego grona ludzi moglibyście dać jakieś demo, chyba że macie radio internetowe?? jeszcze na tyle się nie zagłębiałem w to forum. Jeszcze dwa